KMA-ansvaring / produktionschef

Har du intresse för kvalitetsarbete, och trivs med att jobba nära verksamheten för att påverka på riktigt? Hos oss på Kylgruppen finns härliga kollegor, mycket kompetens och en bra grund att stå på i fortsatt KMA-arbete. Sedan starten 1984 har vi hjälpt kunder inom industri, fastighet och offentlig sektor med installation och service av kyl- & värmepumpsanläggningar, och nu letar vi efter en driven och insatt KMA ansvarig som också kan leda vår produktionsavdelning framåt.

Ansvar och arbetsuppgifter

Vi tycker att KMA och produktion naturligt går hand i hand, och strävar efter att verkligen integrera kvalitets- miljö- och arbetsmiljöfrågor i hela verksamheten. I rollen ser du över, optimerar och förankrar de dagliga rutinerna på avdelningen, samtidigt som du skapar strategier för den långsiktiga utvecklingen av produktionsenheten. Du stöttar projektledarna vid inköp och upphandlingar, förser våra platschefer med material och beslutsunderlag inom KMA-området, och överblickar projektplaneringen så att den blir så effektiv som möjligt.

På en övergripande nivå är du den som vårdar vårt ledningssystem i stort och ser till att vi uppfyller kraven för våra ISO-certifieringar. Du är insatt i de lagar och krav vi lyder under, genomför interna revisioner och är med vid externa revisioner. Dessutom tar du hand om avvikelsehanteringen och kommunicerar KMA-arbetet för valda intressenter. Självklart är du en del av vår ledningsgrupp.

Kravbild

Vi söker dig som är trygg inom KMA-området, som är van att jobba projektbaserat och leda andra i förändring. Det här är en roll med stor bredd där du måste vara mycket strukturerad, kunna jobba målfokuserat och slutföra det du påbörjar. Eftersom du är ensam i din roll måste du tro på din egen förmåga och lockas av att dela med dig av dina kunskaper även till de som har annat fokus. Därför behöver du vara kommunikativt stark, både i tal och skrift.

Vårt erbjudande

I vår bransch är KMA-arbetet nödvändigt, och hos oss låter vi det få stort utrymme. Genom att kombinera KMA-ansvaret med ansvaret för produktionsenheten får du stora möjligheter att också se dina idéer bli verklighet. När vår nuvarande KMA-ansvarige går vidare till nya utmaningar lämnar hon en bra grund för rätt person att förvalta och utveckla.

Kylgruppen är en del av Nordic Climate Group, Sveriges ledande grupp för tekniska klimatlösningar. Vi har kvalificerade ingenjörer och certifierade tekniker, och levererar kvalitetsprodukter och tjänster som verkligen skapar värde för kunderna. Dessutom är vi ett trevligt gäng som trivs ihop och gärna bollar idéer och hjälps åt.

Välkommen med din ansökan, som du märker med ”Kylgruppen”, till jenny.ekman@wescale.se