SERVICE & UNDERHÅLL

- För kylanläggningar och värmepumpsanläggningar

Läs mer
SKRÄDDARSYDD SERVICE

Vi älskar Service

Med vårt engagemang och vår känsla för service kan du som kund känna dig trygg. Vi ser till att din anläggning fungerar på bästa sätt och därmed skapar värde för din verksamhet.

Det ska vara enkelt att vara servicekund hos oss, vi erbjuder därför serviceavtal i fyra olika storlekar med tydlig och stegvis ökad omfattning. Small, Medium och Large. Vi hjälper dig att hitta det avtal som passar just dig och din verksamhet bäst.

I våra avtal kan du t.ex få hjälp i ditt förvaltningsarbete med underhållsplaner och kostnadsprognoser för framtida åtgärder.

Utöver våra avtal erbjuder vi tjänster som;

• Prestandamätning och analys med ClimaCheck.

• Reparationer och komponentutbyten

• Övervakning via web

• Jourservice

• Provisorisk kyla

FÖREBYGGANDE SERVICE

Förebyggande underhåll minskar dina driftkostnader.

Kylgruppen hjälper anläggningsägare att säkerhetsställa driften av värme, varmvatten och kyla genom förebyggande underhåll.

En av de största utgifterna för en fastighetsägare är kostnaden för driften av värme, varmvatten och kyla. Genom att utföra förebyggande underhåll kan man minska driftkostnaden och man säkerhetsställer driften av sin anläggning.

Prestandainspektioner av kyl & värmepumpsanläggningar (164 st.) visade att 87% av anläggningarna arbetade inneffektivt. Med enkla justeringar kunde den genomsnittliga elförbrukningen sänkas med 10%, i många fall upp till 30%

KTH 2006
AKUT SERVICE

Akut! Om något oförutsett inträffar finns vi snabbt på plats.

Det finns inga genvägar. En förutsättning för en säker driftmiljö är noggrant och förebyggande underhåll. Skulle olyckan ändå vara framme behöver den inte utvecklas till en kris.

Vårt löfte till dig som kund är att erbjuda rätt kompetens, på rätt plats inom avtalad tid. Vi kan ofta på kort varsel, ställa upp med service av exempelvis luftkonditionering, datakyla, köldbärarsystem, lågtemperaturanläggningar eller din värmepumpsanläggning. Vi prioriterar våra avtalskunder men hjälper självklart även icke avtalskunder.

Jourservice för kylaggregat, värmepumpsanläggningar m.m.
Jour för värmepumpsanläggningar m.m.
Har du en kyl- frys eller värmepumpsanläggning där driftstopp under kväll eller helger är kritiskt?

Ta kontakt med oss så diskuterar vi förutsättningarna för ett jouravtal.

KONTAKT

Låt oss kontakta dig och berätta mer

Image

Niklas Ingram

Servicechef
Tfn: 08-445 22 10
Mobil: 0730-32 20 08
niklas.ingram@kylgruppen.se
Image

Christer Franzén

Arbetsledning service
Tfn: 08-445 22 10
Mobil: 0730-32 20 01
christer.franzen@kylgruppen.se