Värdeskapande klimat

Vår vision är att vara det självklara valet för de organisationer som prioriterar ett värdeskapande klimat för sin verksamhet

LÄS MER
OM OSS

Från vision till verksamhet

Sedan starten 1984 har Kylgruppen utvecklats till ett av de ledande företagen i branschen. En bidragande orsak till vår framgång är att vi ligger i framkant av teknikutvecklingen och har en nära dialog med våra kunder.

Kylgruppen har varit verksamt sedan 1984 och erbjuder tjänster för installation och service av kyl & värmepumpsanläggningar. Företaget har sedan start valt att växa organiskt och med hjälp av rekrytering av erfarna personer och är nu ett 40-tal medarbetare.

Det viktigaste för oss är din affär!
Låt oss ställa frågor så att vi förstår din verksamhet, vi kan då ta fram den lösning som täcker just dina behov oavsett om det gäller installation eller service och underhåll. Vårt arbete utgår alltid från en noggrann behovsanalys där vi kartlägger din verksamhet och skapar förståelse för värdet vi tillför. Vår leverans sker enbart med kvalitetsprodukter och certifierade tekniker.

Vi tillhandahåller kvalificerade ingenjörer inom installation, service och projektering samt även certifierade och kvalificerade tekniker som sköter alla former av handarbeten.

Kylgruppen levererar anläggningar i alla storlekar till företagskunder och organisationer inom fastigheter, industri, livsmedel, serverhallar, hotell mm. Vår breda kompetens och vårt stora utbud av tjänster gör att vi kan erbjuda helhetslösningar genom hela processen i nära samråd med kunden.

Då vi jobbar med ständig erfarenhetsåterföring och är måna om att ackumulera kunskapen inom bolaget så möjliggör vår starka organisation leverans av hög kvalitet inom alla segment.

Med en av Sveriges största serviceavdelningar finns det alltid resurs och kompetens nog för att hjälpa dig med alla typer av uppdrag. Är kylan eller värmen vital för er verksamhet? Teckna då ett jouravtal med oss och få exklusiv tillgång till våra tekniker dygnet runt.

 

Miljöpolicy

Vi arbetar för en hållbar utveckling där vi prioriterar resurssnålhet, kretslopps, miljö och hälsofrågor samt lösningar med långsiktigt god ekonomi. Följande leder till ett mer hållbart byggande där det blir mer lönsamt för våra kunder att vara.

Vi strävar efter att vara en föregångare och sammhällsbyggare som tar tillvara på den enskilde medarbetaren och erbjuder en socialt hållbar arbetsmiljö. Tillsammans med dig som kund så leder vi branschen i en mer hållbar riktning med ett genomgående miljö och hållbarhetstänk.