Lediga tjänster

Kylgruppen söker alltid duktiga medarbetare

kontakta oss

VVS Montör

Vi söker en självständig och noggrann VVS-montör som kan ansvara för installationen genom hela projekt. Kylgruppen är ett företag i ständig utveckling, med målsättningen att skapa värde för våra kunder. Hos oss blir du en viktig del och får vara med på en spännande resa som du själv kan vara med och påverka, du får en varm och tillåtande arbetsplats med härliga kollegor. Läs hela annonsen här.

Kyltekniker

Vi söker en driven och lösningsorienterad Kyltekniker till vårt serviceteam. Kylgruppen är ett företag i ständig utveckling, med målsättningen att skapa värde för våra kunder. Hos oss blir du en viktig del och får vara med på en spännande resa som du själv kan vara med och påverka, du får en varm och tillåtande arbetsplats med härliga kollegor. Läs hela annonsen här.

Kylmontör

Är du vår nya medarbetare?

Vi söker en driven och noggrann Kylmontör som kan utföra installationer genom hela projekt. Kylgruppen är ett företag i ständig utveckling, med målsättningen att skapa värde för våra kunder. Hos oss blir du en viktig del och får vara med på en spännande resa som du själv kan vara med och påverka, du får en varm och tillåtande arbetsplats med härliga kollegor. Läs hela annonsen här.