Kylmontör

Kylmontör

Är du vår nya medarbetare?

Vi söker en driven och noggrann Kylmontör som kan utföra installationer genom hela projekt. Kylgruppen är ett företag i ständig utveckling, med målsättningen att skapa värde för våra kunder. Hos oss blir du en viktig del och får vara med på en spännande resa som du själv kan vara med och påverka, du får en varm och tillåtande arbetsplats med härliga kollegor.

Ansvar och arbetsuppgifter

I den här rollen ingår det att installera bland annat inom områdena komfortkyla, datahallar, processkyla och storkök.

Som Kylmontör hos Kylgruppen levererar du installationer till våra kunder i rätt tid och med hög kvalité. Du läser, förstår och monterar efter en ritning eller anvisning. Planering av ditt arbete för att skapa effektiv tid är viktigt och du vet hur du skaffar dig den information du behöver för att kunna utföra ett bra jobb.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är certifierad inom kyla och har erfarenheter inom yrket från tidigare arbetsplatser eller studier. Vi tror att du är lösningsorienterad och har en drivkraft att lära dig mer och viljan att utvecklas. Du uppskattar ordning och reda på arbetsplatsen och ser ett värde i att uppfattas som professionell.

Hos oss arbetar du både ensam och i team i din roll och därför måste du vara trygg i dig själv och samtidigt vara en prestigelös lagspelare.

Vårt erbjudande

Hos oss får du vara med om en spännande resa i en organisation som växer. Kylgruppen har sedan starten 1984 hjälpt kunder med installation och service av kyl- och värmepumpsanläggningar, och vi är idag en del av Nordic Climate Group – en koncern med tydliga mål och fokus på hållbarhet och personalutveckling. För rätt person finns det stora möjligheter till utveckling, inte minst genom moderbolaget som erbjuder utvecklingsprogram och kompetensdelning från andra bolag i koncernen.

Vi har en familjär arbetsplats med närmare 50 anställda där vi hjälper varandra i stort och smått, och där vi kommit långt i arbetet med att definiera den egna organisationen. Vi vet vilka vi är, vad vi står för och vad vi vill med vårt arbete.

Sök tjänsten senast 22-09-30.

Välkommen med din ansökan, som du märker med ”Ansökan Kylmontör”, till l.zoltan@kylgruppen.se