Kyltekniker

Kyltekniker

Vi söker en driven och lösningsorienterad Kyltekniker till vårt serviceteam. Kylgruppen är ett företag i ständig utveckling, med målsättningen att skapa värde för våra kunder. Hos oss blir du en viktig del och får vara med på en spännande resa som du själv kan vara med och påverka, du får en varm och tillåtande arbetsplats med härliga kollegor.

Ansvar och arbetsuppgifter

Vi utför service, reparation, felsökning och utbyten inom flera områden såsom komfortkyla, datahallar, processkyla och storkök.

Som Kyltekniker hos Kylgruppen ansvarar du för att utföra service och underhåll i rätt tid och med hög kvalité. Du utför både akuta serviceuppdrag och avtalsservice, har du ett intresse för montage kan det även förekomma ombyggnad och utbytesarbeten. Det är ett omväxlande arbete med många kontaktytor som ställer krav på tydlig kommunikation i både tal och skrift.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är certifierad inom kyla, har minst 5 års erfarenhet inom yrket och därmed har grundläggande kompetens i kylteknik samt el och styr runt kylmaskiner. Det är även meriterande men inget krav om du har erfarenhet av industrikyla, CO2 och brandfarliga köldmedier.

Vi tror att du är social, målmedveten och har en drivkraft i att hitta lösningar. Du uppskattar ordning och reda på arbetsplatsen och ser ett värde i att uppfattas som professionell.

Hos oss ingår du i serviceteamet men arbetar oftast ensam på dina uppdrag och måste därför vara trygg i dig själv men samtidigt vara en prestigelös lagspelare.

Vårt erbjudande

Hos oss får du vara med om en spännande resa i en organisation som växer. Kylgruppen har sedan starten 1984 hjälpt kunder med installation och service av kyl- och värmepumpsanläggningar, och vi är idag en del av Nordic Climate Group – en koncern med tydliga mål och fokus på hållbarhet och personalutveckling. För rätt person finns det stora möjligheter till utveckling, inte minst genom moderbolaget som erbjuder utvecklingsprogram och kompetensdelning från andra bolag i koncernen.

Vi har en familjär arbetsplats med närmare 50 anställda där vi hjälper varandra i stort och smått, och där vi kommit långt i arbetet med att definiera den egna organisationen. Vi vet vilka vi är, vad vi står för och vad vi vill med vårt arbete.

Sök tjänsten senast 22-09-30.

Välkommen med din ansökan, som du märker med ”Ansökan Kyltekniker”, till l.zoltan@kylgruppen.se